עוגת שוקולד קוקוס בקערה אחתאנחנו יודעים שאתם עייפים, ראש השנה עדיין עומד לכם בגרון וכבר מנשבות רוחות של ארוחה מפסקת, ולכן מצאנו לכם עוגה שאפשר להכין גם עם אפס אנרגיות. השקעה זערורית, והופ - יהיה לכם משהו טוב ליד הקפה של הבוקר![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, ומשמנים תבנית אינגליש קייק רב פעמית. 2שופכים את הקפה הרותח לקערה, מוסיפים את השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים. מניחים בצד להתקרר מעט. 3טורפים היטב חמאה וסוכר כ-3 דקות. 4מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים לטרוף כשתי דקות נוספות, לקבלת נפח. 5מוסיפים את השמנת חמוצה, תערובת הקפה והשוקולד, תמצית הווניל, ומערבבים מעט. 6מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קקאו, קוקוס טחון ולבסוף קמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 7מעבירים לתבנית ואופים 50-55 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים עליו. 8מצננים לחלוטין, מפדרים באבקת סוכר וזוללים. עוגת שוקולד קוקוס בקערה אחת|צילום: קרן אגם, mako אוכל* העוגה במיטבה כמה שעות לאחר הכנתה, אבל תישמר עד 4 ימים כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |