המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות במצב טורבו. 2במערבל עם וו גיטרה מקרימים את החמאה, הסוכר לבן והסוכר חום למשך כמה דקות עד לקבלת קרם בהיר. 3מוסיפים את תמצית הווניל והביצים, אחת בכל פעם, ומעבדים לאיחוד. מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, המלח וכוס מהשוקולד צ'יפס, ומערבלים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד. 4יוצרים כדורי בצק של 6-7 ס"מ (כדאי להיעזר בכף גלידה). 5מניחים בכל פעם כדור בצק בין 2 ניירות אפייה משומנים היטב, ומשטחים בכף היד לעוגייה גדולה ושטוחה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק עד לקבלת 8-10 עוגיות גדולות (ניתן לשטח 2 עוגיות על כל נייר אפייה). 6מפזרים על כל עוגייה מעט שוקולד צ'יפס, ואופים כל תבנית 10 דקות, עד לקבלת גוון זהוב-שחום. מצננים. 7מוציאים את הגלידה מהמקפיא לריכוך. משטחים כמה כפות גלידה בין כל עוגייה ועוגייה ליצירת מגדל, ומעבירים להקפאה למשך כחצי שעה להתייצבות. פורסים וזוללים ישר מהמקפיא. העוגה נשמרת עד שבוע במקפיא כשהיא מכוסה היטב. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |