המצרכים (36 מנות):לתחתית:
למלית גבינה והשוקולד הלבן:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2מערבבים את פירורי הביסקוויט והחמאה המומסת, ומהדקים לתחתית תבנית מרובעת (20 ס"מ) בעזרת כף. 3מכינים את המלית: ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד לבן. 4מערבבים בקערה בינונית את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את הביצים ומערבבים. 5מוסיפים את השוקולד הלבן המומס, ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. 6יוצקים את הבלילה על תחתית הפירורים ואופים 35 עד 40 דקות, עד שהתערובת יציבה למראה בדפנות, אך עדיין רוטטת במרכז. מוציאים מיד את העוגה מהתנור כדי שתאבד גובה, מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים לקירור לשעתיים-שלוש עד להתייצבות. 7מיישרים את דופנות העוגה ופורסים לקוביות של 3 ס"מ. מסדרים על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. 8ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את שוקולד החלב, מוסיפים שמן ומערבבים. 9טובלים את קוביות הגבינה בשוקולד עד לציפוי מוחלט, מנערים קלות להסרת ציפוי עודף, מסדרים על התבנית ושומרים בקירור. *הקוביות יישמרו בקירור בקופסה אטומה עד שבוע ימים. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |