אוכל
אוכל
הגבינה שעושה את ההבדל. קרנץ מסקרפונה וצימוקים

עוגיות מסקרפונה ולימון

עוגת גבינה היא פינוק שקשה לסיים לבד, אז מה דעתכם על עוגיות מסקרפונה ולימון שמזכירות עוגת גבינה אישית? ארז קומרובסקי מציג מתכון לעוגיות כל כך רכות ונימוחות, שאפילו האצבעות שלכם יחגגו

|אפיה בריאה בקלי קלות, הוצאת קוראים| פורסם08:09
עוגיות מסקרפונה ולימון (צילום: ארז בן שחר, mako אוכל)
צילום: ארז בן שחר, mako אוכל
Rating:4.774reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
  • 1 כוס (140 גרם) קמח רב תכליתי
  • חצי כפית מלח
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה:

1שמים בקערה את החמאה, הגבינה והסוכר, ובעזרת מיקסר ידני מקציפים כ-3 עד 5 דקות עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.

2מוסיפים את הקמח, המלח וקליפת הלימון ומערבבים במהירות נמוכה רק עד שהחומרים מתאחדים.

3מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

4מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

5בעזרת כף, מניחים בתבנית בזהירות כ-6 תלוליות קטנות וגבוהות מהבצק, ומשאירים ביניהן רווח של כ-3 ס"מ (הן יתפשטו בזמן האפייה).

6אופים כ-12 דקות עד ששולי העוגיות זהובים. מניחים לעוגיות להתקרר בתבנית כמה דקות, ומעבירים לרשת צינון. ממשיכים לאפות את יתר העוגיות באותה צורה.

>> הנה עוד מתכונים מהספר (המעולה!) של ארז קומרובסקי

>> מה מחליפים במה? מדריך לאפייה טבעונית

>> בקטע של מאפים? בואו לבייקרי שלנו!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il