
עוגת קוקוס ופטליש לא מעט עוגות בחושות שעושות לנו את זה, אבל העוגה הזאת, שמשלבת בין קוקוס לפטל בצורה נהדרת, הפכה לאחרונה לאחת החביבות עלינו. מילה שלנו, נסו אותה ולא תצטערונטלי לוין|mako אוכל| פורסם05/06/1606:02 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, הווניל, המלח, השמנת החמוצה והשמן לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח תופח וקוקוס וטורפים רק עד שהבלילה אחידה. 4מוסיפים פטל ומערבבים עד שהוא מתפזר באופן שווה בתערובת. 5יוצקים את התערובת לתוך התבניות. 6אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תופחות, מזהיבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |