
עוגת גבינה קרה עם קרם קפה ושוקולד לבןשבועות עוד רגע כאן, ובין שלל המאכלים החלביים שתכינו לערב החג, כדאי מאוד שתיקחו בחשבון את העוגה המפוארת הזו. בכל זאת, יש כאן מכל טוב ארץ זבת החלב, השוקולד הלבן וקרם הקפהנטלי לוין|mako אוכל| פורסם18/05/1607:30 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :לתחתית (לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ)
לשכבת הגבינה:
לקרם הקפה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת אבקה דקה. 2מוסיפים את החמאה המומסת, ומעבדים עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב. 3מעבירים את התערובת לתחתית התבנית, מהדקים היטב לשכבה אחידה, ומצננים במקפיא במשך כשעה. 4מכינים את שכבת הגבינה: בקערה גדולה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5בקערת מיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. 6מוסיפים כשליש מכמות הקצפת לתוך תערובת הגבינה וטורפים היטב. 7מוסיפים פנימה את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 8יוצקים את התערובת על גבי הבסיס הקר ומשטחים את החלק העליון. 9מקפיאים את העוגה לחלוטין במשך שש עד שבע שעות לפחות. 10מכינים את קרם הקפה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את השמנת מתוקה, הקפה הנמס, אבקת הקקאו, אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קרם אחיד ויציב מאוד. 11מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ. 12מזלפים תלוליות קרם קפה בחלק העליון של העוגה. 13מקשטים בשוקולד לבן מגורר בחלק המרכזי. 14מפשירים את העוגה במקרר במשך 4-5 שעות ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |