1 מרתיחים בסיר את החלב (בעדינות), מוסיפים את הקפה ומצננים מעט. 2. בקערת המערבל מקציפים את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. 3. יוצקים באיטיות את החלב אל תוך החלמונים תוך הקצפה נמרצת. 4. מוסיפים תוך הקצפה גם את הליקר. 5. מעבירים את הבלילה לסיר, ומבשלים על להבה נמוכה תוך בחישה מתמדת, עד שהתערובת מתעבה. נזהרים לא לבשל יותר מדי. מניחים להצטנן מעט. 6. מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים בתנועות קיפול אל תוך תערובת החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה. 7. זורים בקרקעית תבניות סיליקון או אינגליש קייק שברי אגוזים מסוכרים וממלאים בקציפה. 8. מאחסנים במקפיא 4 שעות לפחות. 9. הופכים על צלחות הגשה ומגישים.