1 לתחתית: מערבבים את כל החומרים עד קבלת פירורים ואופים בתנור מחומם מראש בטמפ' 180 מעלות, למשך 20 דקות, עד שהבצק זהוב.
2 למקפא הרימונים (יש להכין יום קודם!): מערבבים את המיץ והגרנדין. ממיסים את הג'לטין המושרה במיקרוגל כ-20 שניות ומוסיפים למיץ ולגרנדין. מחכים 5 דקות עד שהג'לטין מתחיל לעבוד ואז מוסיפים את השמנת ומערבבים. יוצקים לתבנית בקוטר 12 ס"מ ומקפיאים.
3 למוס הגבינה והדבש: מערבבים גבינה, שמנת חמוצה ודבש, מוסיפים את הג'לטין לאחר שהומס במיקרוגל כ-20 שניות ומערבבים היטב. לבסוף מוסיפים את השמנת המוקצפת בתנועות קיפול.
4 להרכבת העוגה: בתוך רינג קוטר 24 ס"מ מניחים את הפירורים האפויים. יוצקים מחצית מכמות מוס הגבינה ומניחים במרכז את מקפא הרימונים. מכסים בחצי השני של מוס הגבינה ומקררים.