לביבות תרדאת הלביבות האלו אמנם מכינים על מחבת, אבל אין כאן טיגון של ממש שהורס את המרכיבים הטובים שיש בתוכן: תרד, גבינה בולגרית, קוואקר, שום ועוד. ביסים ירוקים וטעימים של בריאות
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1 מפשירים בקערה את התרד וסוחטים אותו מנוזלים. מפוררים את הגבינה. מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים לעשרים דקות. 2 משמנים קלות בשמן זית מחבת בעלת ציפוי נגד הידבקות. יוצרים כדורים מעט גדולים יותר מכדור פינג-פונג. משטחים כל כדור לצורת לביבה. מטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות עד להשחמת צד אחד, הופכים ל-3-4 דקות נוספות ומוציאים מהמחבת. 3 מגישים בתוספת יוגורט עם מעט שמן זית ומלח גס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות |