הטיפ השבועי: 3 תסרוקות, ערב גדול אחד
איך משיגים צמה צרפתית כשרה ומרהיבה? ומה לגבי שיער גלי ולא מתאמץ או מראה אסוף זוהר אך מרושל במידה? במיוחד למסיבות הפרום של השמיניסטיות (אבל לא רק), הנה 3 תסרוקות שאת יכולה לעשות בעצמך, עם מעט הדרכה ממקצוענים


הקיץ הישראלי הוא כל כך אינטנסיבי שכל מה שבא לנו לעשות הוא לאסוף את שיערנו באבועגילה נטולת מאמץ, להשתחל לתוך בגד ים ולרבוץ כל היום במים הקרים והמרעננים. אבל יש רגעים שאנחנו בכל זאת רוצות להשקיע קצת יותר. לתיכוניסטיות- מדובר בערב הפרום, לגדולות יותר - מדובר בערב החתונה של החברה הכי טובה ולאמהות - מדובר בבילוי החודשי עם הבעל מבלי שצריך להניק.פנינו למעצב השיער שחר מלכה שהסכים לנדב לנו שיעור פריזורה מזורז ומצולם. הנה שלוש תסרוקות נפלאות ונכונות שכל אחת יכולה לעשות עם קצת סבלנות, ומעט עבודה. תכיני את הבייביליס.
LOOK #1: מראה הפרומו - שיער גלי מעובד

על מנת ליצור לוק גלי WAVY , נחלק את השיער לקבוצות נדיבות ונעבד את השיער באמצעות מכשיר הבייביליס. בכל פעם ניקח קבוצת שיער נגלגל אותה על מוט הבייביליס ולאחר מספר שניות נשחרר.


LOOK #2: מראה הגלאם – איסוף זוהר מרושל

על בסיס השיער הגלי שעיבדנו קודם לכן נעצב את התסרוקת השנייה, נאסוף את קבוצת השיער העליונה – הפוני , מבלי לחפש שביל מוגדר, ניקח אותה אחורה ונתפוס באמצעות סיכות.

בשלב הבא ניקח את שתי קבוצות השיער בצידי הראש, שמעל האוזניים, נרים כלפי מעלה לכיוון קבוצת השיער העליונה ונקבע אותן באמצעות סיכה או שתיים, ממש ליד נקודת האיסוף של קבוצת השיער העליונה .


LOOK #3: מראה "היום שאחרי" – צמה צרפתית טרנדית

לאחר פירוק התסרוקת והוצאת הסיכות, מברישים קלות את השיער על מנת לא לשטחו ועדיין לשמור
על הנפח והמראה המלא. הברישי את השיער לצד שנוח לך ושמחמיא לך על מנת לקלוע צמה צרפתית.




*דוגמנית: טל לחיאני. איפור: מורן דגה. צילום: יוגב עמרני. הלבשה: בוטיק ניאו, כפר סבא.
*צולם בסלון שחר מלכה HAIR STORIES, רחוב הכרמל 18 כפר סבא.