mako
פרסומת

שופינג לילי עם היידי קלום ובר רפאלי

בזמן שהתאוששנו מהגפיטלע, חגגו 15 בירות אופנה בעולם את fashion's night out: לילה שבו חנויות המעצבים פתוחות עד השעות הקטנות ומאפשרות לשופהוליקית הטיפוסית לגהץ ולהתמנגל עם הכוכבות החמות. אולי בשנה הבאה בתל אביב?

פורסם:
הקישור הועתק

מי שהייתה זקוקה לסיבה נוספת לפקוד את ניו יורק לפחות פעם אחת בשנה, הנה היא לפנייך: Fashion's Night Out. שלוש מילים שמסכמות בתמציתיות מדויקת את כל מה שאישה צריכה כדי להתפנק. מדובר בערב שיקי במיוחד, שבמסגרתו חנויות המעצבים פתוחות עד השעות הקטנות, וכל השמות הגדולים (מעצבים, עורכים והכוכבות הכי חמות בתעשייה) מגיעים בכבודם ובעצמם לסניפים כדי לפגוש את האנשים הקטנים. אין ספק, מדובר בהזדמנות יחידה במינה להתמנגל ולהרגיש הכי בסטייל שיש.

היידי קלום בחנות של Destination Maternity
היידי קלום, סוף סוף לא בהריון, הגיעה לפרגן לחנות Destination Maternity | צילום: Gettyimages IL, Getty images

ותודה לשטן שלובשת פראדה

מי שאמונה על הרעיון הפנטסטי היא לא אחרת מאשר אנה וינטור, העורכת המיתולוגית של "ווג", ששמה כשטן הולך לפני מעיל הג'וצ'י שלה. לאישה הזאת היה חלום: לחגוג את הילולת האופנה בערב אחד ובלתי נשכח, שבו נשות ההמון תוכלנה לרכוש כמו מטורפות ובד בבד להרים כוסית שמפניה עם הכוכבות האהובות עליהן.

יש רק חיסרון אחד: הערב המיוחד הזה לא מציע פריטים בהנחות, שכן הרעיון מאחוריו הוא לקדם את תעשיית האופנה ופריטי המעצבים במחירים מלאים. חנות שבחרה להעניק הנחות לרוכשים לא זכתה לקידום ותמיכה מצד מועצת מעצבי האופנה של אמריקה, כן, עד כדי כך. אז איך בכל זאת מושכים את הקהל לגהץ במחירים מופקעים? תמונה עם נעמי קמפבל, התחככות קלה עם ג'ניפר לופז, השקת כוסית עם בר רפאלי - כנראה שלאה לאין באמת מחיר.

נעמי קמפבל ואנה ווינטור בחנות של דולצ'ה וגבאנה
יוזמת האירוע, אנה ווינטור ונעמי קמפבל בחנות של דולצ'ה וגבאנה | צילום: Gettyimages IL, Getty images
פרסומת

האלי ברי מפרגנת, שרה ג'סיקה פרקר דוהרת

אירועי ערב האופנה יצאו מגבולות ניו יורק והתקיימו במקביל ב-15 ערים שונות בעולם כמו לוס אנג'לס, אטלנטה, לונדון, פריס ועוד, אם כי נדמה שהמינגלינג הכי נוצץ התרחש אי שם ברדיוס הקרוב לשדרה החמישית שבתפוח הגדול. כוכבות רבות שמו על עצמן את הבגד הכי חגיגי-נונשלנטי שיכלו למצוא, והגיעו לחנויות המעצבים הגדולות.

אז מי ומי במתמנגלות? ג'ניפר לופז התייצבה ב-Macy's ומיד לאחר שדפקה סדרת תמונות, מיהרה להחליף את שמלת הסאטן באחת ירוקה לטובת הופעה של בעלה מארק אנתוני במדיסון סקוור גרדן. בר רפאלי שלנו הייתה ללא ספק אחת הנציגות היותר ידידותית בחנות הדגל של ג'ורג'יו ארמאני בשדרה החמישית. זו הצטלמה עם למעלה מ-500 קונות בדוכן צילומים נוסח "פוטו רצח" הוליוודי, כשהיא לבושה בחליפת ארמאני וטי-שירט עם הדפס בעד המלחמה באיידס.

ג'ניפר לופז בחנות של מייסיז
עושה כבוד לשופינג ומיד אחריה לבעלה. ג'ניפר לופז מזגזגת | צילום: Gettyimages IL, Getty images
פרסומת
בר רפאלי בחנות של ארמני
עושה שכונה בחנות של ארמני. בר רפאלי ידידותית | צילום: Gettyimages IL, Getty images

האלי ברי, שזוכה פעם אחר פעם בכתר האישה הסקסית ביותר, הגיעה לפרגן לראלף לורן כשהיא לבושה בטופ שקוף מתחרה מבית המעצב. אילולא הייתה זאת ברי וראלף לורן, היינו מטנפות חופשי, אבל היי, אנחנו לא יורקות לבאר ממנה היינו מתות לשתות. בסניף אחר של ראלף לורן (הפעם בסוהו, רק כדי שתביני שכל העיר הייתה על הרגליים), התייצבה ג'סיקה אלבה, אחת המתלבשות הטובות בשנה האחרונה, ונתנה כבוד למעצב כשלבשה רק לורן מכף רגל ועד ראש. "ראלף לורן מציעה מלתחה נגישה, כזו שכל אחד יכול לקנות בזכות מגוון מחירים לכל מי שרק רוצה", אמרה בראיון.

האלי ברי בחנות של ראלף לורן
האלי ברי בטוניקה שקופה של ראלף לורן | צילום: Gettyimages IL, Getty images
פרסומת
ג'סקה אלבה בחנות של ראלף לורן
מחיר לכל קונה. ג'סיקה אלבה אוהבת את ראלף לורן | צילום: Gettyimages IL, Getty images

שרה ג'סיקה פרקר המשיכה להצדיק את שמה בתור אייקון אופנה כאשר פקדה שני אירועים חשובים, מה שכמובן חייב אותה להחליף את הלוק לפי כל מעצב. זו התייצבה ב-Bergdorf Goodman כשהיא לבושה בשמלה כחולה מקסימה ועליונית פאייטים מחממת, ולאחר מכן החליפה למשהו קצת פחות נוח אבל הרבה יותר שחור ונוצץ באירוע של פרד לייטון. גם לייטון מייסטר הייתה מאוד עסוקה. היא התחילה את הערב בסביבות 19:00, בבוטיק של רוג'ר ויויאר באפטאון, ולאחר מכן, עברה ל-chloe, שם החליפה למראה פחות מעונב. אם לשפוט לפי החיוכים שהלכו שם, נראה שהסלבס נהנו לא פחות מהגרופיות שרצו לרכוש.

שרה ג'סיקה פרקר בליל האופנה 2010
בחורה עסוקה. שג"פ מקדמת את תעשיית האופנה בשני אירועים | צילום: Gettyimages IL, Getty images
פרסומת
לייטון מייסטר בחנות של Roger Vivier
פתחה את הערב אצל רוג'ר ויויאר. אח"כ עברה לקלואי. לייטון מייסטר | צילום: Gettyimages IL, Getty images
דיאן קרוגר בחנות של סאקס
יפה באדום בחנות של sack's דיאן קרוגר | צילום: Gettyimages IL, Getty images