mako
פרסומת

הסירוב של מושיק רוט: "הוא לא רצה לדבר איתו"

רוט, שפוטר משולחן השופטים של "משחקי השף", גילה על כך מהתקשורת - ובהמשך סירב לניסיונותיו של אסף רפפורט, הבעלים המיועדים של רשת 13, ליצור איתו קשר. "הוא פגוע מההתנהלות", הסבירו גורמים בסביבתו. פרסום ראשון

גיל משעלי
פורסם:
מושיק רוט
מושיק רוט ב"משחקי השף" | צילום: מתוך "משחקי השף", רשת 13
הקישור הועתק

פרסום ראשון: המיליארדר אסף רפפורט, הבעלים המיועדים של ערוץ רשת 13, ניסה לפנות לשף מושיק רוט לאחר פיטוריו מהתוכנית "משחקי השף" - אך נתקל בסירוב, כך נודע היום (ב') ל-mako.

מקורביו לרוט, שגילה על פיטוריו מהריאליטי של רשת 13 דרך התקשורת, אמרו בשבוע שעבר ל-mako כי "הוא לקח את זה מאוד קשה. אף אחד לא התקשר להגיד לו, להכין אותו. עשו מעשה שפל ומכוער". לפי גורמים המעורים בפרטים, רפפורט ניסה ליצור קשר עם השף באמצעות גורם שלישי, ונענה בסירוב. "מושיק לא רצה לדבר איתו, הוא פגוע מההתנהלות ומהדרך שבה זה נעשה, והוא לא מוכן לדבר עם אף אחד מהערוץ או מי מטעמו", אומרים אותם גורמים.

בעקבות פיטורי רוט, שולחן השופטים של "משחקי השף" מונה לפי שעה רק את אסף גרניט והמצטרף החדש גיא גמזו - זאת לאחר עזיבתו של יוסי שטרית למתחרה "מאסטר שף" של קשת 12. המקורבים לשף המפוטר מוסיפים כי "מושיק אדם שכולו טוב, הוא מעולם לא פגע בזבוב וזה השפיע עליו מאוד. רק מי שסביבו יודע כמה הוא לקח את זה קשה".

ברשת 13 ומטעמו של אסף רפפורט סירבו להגיב.