עובר מהמתחרים: זה השופט החדש של "מאסטר שף"
השף יוסי שטרית, מי שעומד מאחורי המסעדות "היבה" ו"בנדיט" ושפט בעונות האחרונות של "משחקי השף", חוצה את הקווים - ועובר לשולחן השופטים של "מאסטר שף". שטרית יצטרף בעונה החדשה לחיים כהן, רותי ברודו, אייל שני וישראל אהרוני

בא לשכונה בחור חדש: השף יוסי שטרית מצטרף לעונה הקרובה של "מאסטר שף", לצידם של חיים כהן, רותי ברודו, אייל שני וישראל אהרוני. כזכור, האחרונה שהצטרפה לצוות הייתה ברודו, שהגיעה בעונה העשירית של הפורמט, לצד החברים הוותיקים יותר בשולחן. שטרית הוא הבעלים והשף של כמה מהמסעדות המצליחות בישראל: "היבה" ו"בנדיט", ובמהלך הקריירה שלו הוא הוכתר כשף השנה וזכה להכרה משמעותית. מעבר לכך, זכה השף בזכייה כפולה ברצף, בפרסי The Best Chef Awards, הישג שמגיע על עקביות מקצועית והערכה מצד קהילת הקולינריה העולמית.
שטרית מצטרף לריאליטי הבישול המוביל בישראל לקראת העונה ה-13 שלו שצפויה לעלות בהמשך השנה בקשת 12, שם יתחרו טובי הבשלנים הביתיים בישראל על התואר הנחשק "המאסטר שף הבא של ישראל". זאת לא הפעם הראשונה שהשף המפורסם עומד מאחורי שולחן השופטים, החל מ-2018 כיכב כשופט בתחרות הבישול "משחקי השף".

כזכור, "מאסטר שף" הוציאה מתוכה לא מעט מתמודדים שהפכו לשפים מפורסמים בישראל, החל מג'קי אזולאי, טום אביב, אבי לוי ועוד רבים וטובים. בעונות האחרונות חלה תפנית בסגנון הבישול של המתמודדים, שהפכו להיות יותר בעולמות ה"פיין דיינינג" וזנחו מעט את הבישול הביתי שכל כך אפיין את התחרות.
