mako
פרסומת

אני פה בגלל אמא שלי

סופיה מייסי, בתם של וויליאם ה. מייסי וכוכבת "עקרות בית נואשות" (והאסירה המפורסמת) פליסטי הופמן, הולכת בדרכם של הוריה. לא, היא לא נתפסה משחדת פקידי קבלה במוסדות אקדמיים, אלא לוהקה לעונה החדשה של הסדרה "אזור הדמדומים"

רועי אבן
פורסם:
פליסטי הופמן וסופיה
פליסטי הופמן (מימין) וסופיה מייסי | צילום: Paul Marotta; GettyImages IL; אינסטגרם - sophmacy, mako
הקישור הועתק

השם סופיה מייסי הוא ככל הנראה שם שהופיע עד היום יותר במדורי הפלילים מאשר במדורי הבידור. מצד אחד זה מוזר, מאחר ומדובר בבת לזוג שחקנים סופר מוצלחים, זוכי פרס האמי ומועמדים לפרס האוסקר כל אחד. מצד שני, כשהשם של אמא שלך הוא פליסיטי הופמן - השחקנית הפופולרית והאסירה והמשוחררת - הכל מתחיל להסתדר. כך או כך, מייסי עושה כעת כל שביכולתה כדי להשתלב בהוליווד באופן הראוי, והצעד הראשון שלה בתחום נראה די מבטיח. 

סופי, בתם של הופמן (כוכבת "עקרות בית נואשות" ו"פשע אמריקאי") וויליאם ה. מייסי (הסדרה "חסרי בושה"), התפרסמה בחודש מרץ האחרון ברחבי ארצות הברית והעולם, כששמה נקשר באחת מהפרשיות העסיסיות ביותר של העת האחרונה בהוליווד. הכל התחיל כשהופמן, יחד עם עשרות מעורבים נוספים (בהם גם לורי לוקלין מ"צער גידול בנות"), נעצרו והואשמו במתן שוחד בסך 500 אלף דולרים על מנת לרשום את בנותיהם במרמה לנבחרת החתירה של דרום קליפורניה. הופמן עצמה הואשמה בתרומת 15 אלף דולר לחברה שהבטיחה לעזור לביתה סופיה לרמות במבחני הSAT ולהעמיד פנים שהיא ספורטאית - ונשלחה ל-14 ימים בכלא, אותם ריצתה בחודש ספטמבר האחרון.

עכשיו, סופיה בת ה19 מנסה ככל הנראה מחדש להתחיל מחדש, ועומדת לשחק בעונה החדשה של "איזור הדמדומים" - הגרסה המחודשת לסדרת האימה מתחילת שנות ה-60, אותה יצר ג'ורדן פיל (במאי "תברח" ו"אנחנו" מהצמד הקומי "קי ופיל"). מייסי תשתתף בפרק חדש בסדרה (בה כל פרק הוא סיפור בפני עצמו) בשם "Among the Untrodden" (בקרב הבלתי מעורערים), שצפוי לעלות בפלטפורמה הדיגיטלית של רשת CBS בהמשך השנה.

מייסי העלתה פוסט לאינסטגרם בו הודיעה על הצטרפותה לסדרה, ושיתפה את ההתרגשות שלה לקראת צילומי הפרק, בו תשתף פעולה עם אבי הרן - שחקנית צעירה נוספת, שככל הידוע הוריה לא מעורבים בסקנדל כלשהו. בין שחקנים נוספים שיופיעו במהלך העונה החדשה של הסדרה אפשר למנות שמות כמו טוני הייל ("ויפ"), בילי פורטר ("פוזה") וכריסטופר מלוני ("אוז"). 

פרסומת

במכתב שהגישה לבית המשפט מוקדם יותר השנה, סיפרה הופמן כי פחדה שציוניה הנמוכים של ביתה יפגעו בחלומה ללכת לקולג' ולהתחיל בקריירת משחק. הופמן הבהירה כי לסופיה לא היה שום קשר לפרשה, וכשזו התפרסמה שאלה אותה "מדוע לא האמנת בי?". לפי הדיווחים, פרסום הפרשה גרם לסופיה לחשב את דרכה מחדש ולוותר על תכניתה ללמוד בקולג', תוך התמקדות בקריירת המשחק שלה, אותה היא מתחילה ממש עכשיו.