mako
פרסומת

מזהים אותו? השחקן האהוב בלוק שונה ממה שזכרתם

מאחורי הנרי דוד רפרטואר תפקידים עשיר על המסך ובתיאטרון. כעת הוא נכנס לנעלי שוטר, תפקיד ששונה במיוחד מאופיו בחיים, בסדרה החדשה "רצח בים המלח". דוד סיפר בריאיון ל-mako על הרגלי הבינג' שלו, לאן היה קופץ לחופשה, וגם השיק מראה חדש ומסקרן

פורסם: | עודכן:
הנרי דוד
הנרי דוד | צילום: מתוך "רצח בים המלח", קשת 12
הקישור הועתק

הנרי דוד היה כמעט בלתי ניתן לזיהוי בפרימיירת הסדרה החדשה "רצח בים המלח", כשהשיק תסרוקת קוקו חדשה וזקן מחמיאים במיוחד. בריאיון ל-mako, סיפר השחקן המוערך על התפקיד החדש: "התוכנית בלשית, מותחת, קומית ומעניינת מאוד. כשקראתי את התסריט הרגשתי שהוא כיפי", אמר דוד והוסיף: "קראתי כילד המון אגתה כריסטי, אני מתחבר לזה מאוד מילדות".

הסדרה, שמשודרת בימים אלו בקשת 12 (פרק חדש הערב אחרי החדשות), עוסקת בתעלומת רצח הנפתרת על ידי שוטרת זוטרה במלונית קורונה בלב ים המלח. גם דוד מגלם שוטר, דבר שאינו רגיל לעשות: "זה מעניין, שונה לגמרי מהיחסים שלי עם סמכות בדרך כלל. לא יצא לי לעבוד עם רוב הקאסט, אבל עם ניב סולטן ואחרים ששיחקתי לצדם היה כיף". כאמור, לצד סולטן מככבים בסדרה גם אביהו פנחסוב, אנה זק, ליה אללוף, אסף פרי ונוספים.

הקפיצה לאחור בחמש שנים החזירה את דוד לימי הסגר שלו: "מאוד שמחתי אז. כל החיות שלי היו בכלובים, הגן היה פנוי והייתי נוסע הרבה באוטו כי הכבישים היו פנויים. זה היה פוסט-אפוקליפטי ומהמם כל כך". דוד הבהיר שגם אם היה יכול לקחת חופשה כאן ועכשיו, לא היה מרחיק לכת: "הייתי נוסע אליי הביתה, למתת, בגבול לבנון. לא נוסע מחוץ לארץ".