mako
פרסומת

"איך ממשיכים?": כשירון אברהם התקשה לעצור את הדמעות

בתוכנית "שש עם" סיפרו הורי פעוט, שההתעללות בו ב"גן של סיגל" תועדה, על תחושותיהם: "אנחנו בטראומה". העיתונאי ירון אברהם לא הצליח להישאר אדיש לדברים: "אני מסתכל עלייך וזה ממש קשה"

גיל משעלי
פורסם:
שש עם ירון אברהם
שש עם ירון אברהם | צילום: חדשות 12
הקישור הועתק

תיעוד מחריד מ"הגן של סיגל" בהוד השרון, שבו נראית אחת המטפלות, רואן עבד אל-חי (32), חובטת בעוצמה בפעוט בן שנה, בנם של איתי ושירן שיליאן, הותיר אותם בטראומה. בתוכנית "שש עם" סיפרו השניים לירון אברהם על התחושות הקשות – והוא התקשה לעצור את הדמעות. "אני מודה שאני מסתכל עלייך וממש קשה כי איך ממשיכים?".

"אז כרגע אנחנו בטראומה" סיפרה שירן. "אנחנו באמת בסוג של תהום. אם אפשר להגיד שיש לנו מזל, שיש לנו קבוצת הורים באמת עוטפת ומחבקת ואיתנו בזה, ואנחנו ממש עוזרים אחד לשני להרים את הראש מעל המים. אם לא היה לנו היום מצלמות לא היינו יכולים לעשות עם זה כלום".