אין אחד שלא שמע על המקום הזה: "עוז פטיסרי" שנמצא בלב שמורת נחל שניר. בשנה האחרונה ישראלים הצפינו בכמויות, האינסטגרם והטיקטוק התמלאו בסרטונים מהקונדיטוריה הקסומה שממקומת באמצע נחל שוצף והשם של המקום הולך לפניו. מאחורי הטרנד הכי חם של התקופה האחרונה עומד כמובן הקונדיטור עוז שחרי, שכעת משתף על הצעד הבא שלו - והוא מפתיע. 

אחרי שכל חובבי המתוק בארץ הצפינו וטעמו מהקינוחים המטורפים שלו, הצעיר שכבש את ישראל מגיע ל"הקינוח המושלם" (שבת, אחרי "החדשות", קשת 12) - שם חמשת השופטים יטעמו לראשונה מהקינוחים שהוא מכין בעסק המבוקש בצפון. מדובר במהלך מפתיע ואמיץ, אחרי שצבר לעצמו שם בתרבות הקינוחים בארץ.

חלק מהטירוף סביב המקום של שחרי, הוא הלוקיישן המושלם שנראה שנבחר בקפידה. המקום הוא פנינה של ממש, עם יופי עוצר נשימה ואווירה שלווה ורגועה. הקונדיטוריה יושבת לצד נחל קסום, כשבשטח מתרוצצות לא מעט חיות. המיקום הפסטורלי והקינוחים המרהיבים הם אלו שהפכו אותו ללהיט ענק ברשתות החברתיות, כשכל בלוגר קטן כגדול יודע שהוא חייב להעלות תמונה לפיד מביקור במקום. 

@sharon_feldman הכירו את בית הקפה עוז פטיסרי הממוקם על נחל דן בקיבוץ גושרים. את בית הקפה הקים עוז הקונדיטור המוכשר ומשפחתו המקסימה. זהו אחד מבתי הקפה הפסטורליים ביותר בארץ! בית הקפה מציע תפריט ארוחות בוקר עשיר, הכל נאפה ונחתך טרי במקום. קיימות מגוון מנות מיוחדות מתוקות ומלוחות. בימי שישי קיימים ספיישלים •קיימות מנות ללא גלוטן ניתן לשבת בפנים או בחוץ לצד הנחל שעות הפתיחה: ימי ב׳-ש׳ 8:00-15:00 בסופ״ש מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון: 04-8880915 בוייז: עוז פטיסירי על הדן פתוח בשבת, לא כשר#מטייליםעםשרון #לומדים_עם_טיקטוק #בלוגריתטיולים ♬ Escapism. - RAYE & 070 Shake

View this post on Instagram

A post shared by Oz Shachari (@oz_patisserie)

כעת, שחרי מנסה את מזלו בתחרות הקינוחים הקשה בארץ. לפני הכניסה לאודישן, הוא משתף על הקמת הקונדיטוריה והמקום הגדול שהיא תופסת בחיים שלו: "הפתיחה של העסק הייתה מאוד משמעותית, זה בא מאיזשהו מקום בטוח, להיות אני. למקום קוראים 'עוז', אנשים יודעים שהם באים אליך". עכשיו, שחרי הוא זה שמגיע עד אלינו, למסך. 

במהלך הכנת הקינוח לשופטים, שחרי מספר על התהליך שעבר מאז הקים את העסק, ועל הביטחון שהמקום נתן לו להיות כפי שהוא: "אחרי הרבה זמן, הרשתי לעצמי לצאת מהארון, פתאום תלינו דגל גאווה. אלו תהליכים שקורים והם קרו לי בזכות המקום הבטוח שהקונדיטוריה נתנה לי. זה מחזק את האגו מבחינת ביטחון עצמי".