mako
פרסומת

מיקי: "כבר תפסתי את צחי גונב, הוא אדם ללא מצפון"

רגע לפני קבלת הבשורה על דחיית ההדחה, ישבו הדיירים וניסו לעכל את הריב המכוער בין צחי לאלדד ("צחי משוכנע שהוא מרכז היקום"). בצדו השני של הבית המשיך משולש האוהבים להכות גלים ולמוטט את אליאב ("קשה לי מאוד"). הדוח היומי

מערכת תכניות קשת
האח הגדול
פורסם:
הקישור הועתק

שישי בצהריים. בסלון הבית יושבים מנחם ואליאב ומדברים על משולש האהבה הבלתי נגמר: "היו לי קטעים בחיים שפתאום התאהבה בי מישהי ולא מצאה חן בעיניי אז הייתי צריך לסיים את זה", אומר מנחם. אליאב, שמאזין לו בקשב רב, מסכים ומשתף: "אני עדיין במקום שאני מסתכל עליה ואוהב אותה. אני אוכל ציפורניים, קשה לי מאוד".

בין רגעי השקט והמתח, מנחם עדיין מנסה להכניס קצת הגיון בראשו של אליאב: "בסופו של דבר, הנכון לעשות הוא לתת למה שקורה לקרות לפי הרגש והנפש", תורם מנחם ממרום שנותיו, "אי אפשר לכפות עלייך דבר שאתה לא רוצה בו וכל הציפיות שלה גם ככה יגמרו בעוד כחודש וחצי". את השיחה מסכם אליאב בכך שהוא מסכים שרוב יושבי הבית מבינים זאת, אבל דנית פחות עקב גילה הצעיר.

"אין לי כבר כוחות"

מיקי ומרטין בחצר
צמד חמד נגד צחי | תמונת AVI: אורטל דהן, mako

בבוקר יום שבת יושבים מרטין ומיקי בפינת העישון ומשוחחים על הריב בין אלדד לצחי: "לצחי אין מצפון לגנוב מאחרים", אומר מיקי, "אני תפסתי אותו בעבר ואמרתי לו: 'אם תבקש אני אתן לך', אבל הבעיה הגדולה היא שהוא מרגיש מרכז היקום וכל השאר נועדו לשרת אותו". מרטין, שמסכימה עם כל מילה, מהנהנת ומוסיפה את משנתה לגבי התנהגותו של צחי.

ממולם, בבריכה, יושבים דנית ואחי, לחוצים לקראת ההדחה: "בא לך ללכת?", שואלת דנית, ואחי מתלבט: "כל שעה אני נשבר ואז חושב על זה עוד קצת". דנית, שגם כך שבורה מכל המצב עם אליאב ונופר אומרת: "אין לי כבר כוחות, כולם חווים את זה, אבל עליי רואים את זה יותר מכולם, בטח לאנשים נמאס לראות אותי בדאון כל הזמן".

פרסומת

מאוחר יותר בחדר השנה משתעשעים אחי, טל ואליאב בענייני "סאלטות", ואחי מנסה להדגים אין הוא מקפץ על מיטות עד שבאחת אחת הריצות הוא נפגע באחת מאצבעות רגליו, ומתקפל לצחוקם של אליאב וטל.

בשעות הערב מקבלים הדיירים את ההודעה על כך שעקב המצב הביטחוני ההדחה שהייתה אמורה להתרחש נדחית ליום רביעי, ורובם מקבלים את הבשורה בתחושות מעורבות.

עורכי וידאו: יונתן בר אור ונועה יפה

"האח הגדול" - משדר הדחה: הערב ב-21:00

עוד בתכניות קשת: