שפים ממליצים: קינוחים מנצחים לארוחת החג
סופלה ברוטב שוקולד-מנטה, מוס שוקולד לבן, עוגת שוקולד קינמון, עוגיות קוקוס מונצ'לו ועוד. הקינוחים שיקשו עליכם את הפרידה מליל הסדר

סופלה ברוטב שוקולד-מנטה
הפתעתם את האורחים עם המנה הראשונה? העיקרית סחטה קריאות התפעלות? בדיוק כשהם חושבים שאין לכם עוד דרכים להפתיע אותם, אתם שולפים את השפן מן הכובע - או ליתר דיוק התנור - ומגישים עוגות שוקולד אישיות בספלונים. מתכון של רולדין.
עוגת שוקולד-קינמון
פתרון קל במיוחד לסוגיית הקינוח. הרי לא חשוב מה גיל האורחים שלכם - אין אחד שיתנגד לעוגת שוקולד. עם מרכיבים פשוטים וזמינים ותוצאה מתוקה במיוחד, דומה שיש לנו פה קינוח מנצח.
בחושה פרג שוקולד
על המתכונים של אורי שפט ממאפיית לחמים אנחנו תמיד סומכים, תמיד בעיניים עצומות, ואף פעם בלי להתחרט. הנה המתכון שלו לעוגה פסחית פשוטה במיוחד, עם הרבה פרג, לא מעט שוקולד, ועוד כל מיני דברים טובים.

עוגיות שקדים ולימון
עוד מתכון של מאפיית לחמים, הפעם כזה שמתבסס על שקדים - גם טחונים וגם פרוסים.הנגיעות של קליפת הלימון הופכות אותן מסתם עוגיות שקדים פריכות (עלק סתם) לממתק עדין ואנין אפילו יותר.
מקרונס של רולדין
אם אתם מעדיפים לסיים את ארוחת החג המשביעה והכבדה עם קפה או תה ומשהו קליל ליד, יש לנו רק מילה אחת בשבילכם: מקרונס. קשה? נכון. מסובך? נכון. אבל אם אתם באמת אוהבים את האורחים שלכם, בטח תפרגנו להם את הפינוק הזה. לא?
עוגיות קוקוס מונצ'לו
קצתם בקינוחי האגוזים והשוקולד (באמת? אפשר לקוץ בשוקולד?)? בחג הזה יש לנו הצעה לקינוח קליל, מתוק ואחר. אין כמו נשיקה מתוקה לצד הקפה המריר, ואם כבר נשיקה, בואו נשדרג אותה עם קצת קוקוס. בכל זאת פסח.
עוגת פסח קלילה
יש לכם קמח מצה, ביצים, סוכר ושעה פנויה? יש לכם עוגת פסח! מקציפים, מערבבים, אופים, מוציאים ומגישים. עוגה קלילה, כבר אמרנו?

עוגת מוס קוקוס
אם כל השנה הבטחתם שתכינו עוגת מוס ואיכשהו דחיתם את זה שוב ושוב, פסח הוא בדיוק ההזדמנות. מאפיית בן עמי מציעה מתכון לעוגת מוס קוקוס ושוקולד, שתהווה סיום מושלם לארוחת החג שלכם.
מוס שוקולד לבן וקרם וניל
עוד מוס, והפעם מושקע במיוחד. מוס שוקולד לבן וקרם וניל, שמוגשים בכוסות יין אישיות עם רוטב שוקולד ביד רחבה. קריאות ההתפעלות הן בילט-אין. מתכון של רות אוליבר.
עוגת שוקולד פיסטוק
קינוח טעים ומרשים לפסח? יש דברים כאלה. למשל עוגת השוקולד-פיסטוק של טאטי, מקום שיודע להנפיק מאפים באמת יוצאי דופן. אתם מוזמנים לנסות.

פרפה דבש
בכל שנה אתם מכינים את עוגת השוקולד המסורתית, בכל שנה אתם אומרים "בשנה הבאה אני אפתיע עם הקינוח". ואנחנו אומרים: השנה אתם לא רק אומרים, אלא גם מפתיעים. אמנם תצטרכו להשקיע לטובת העניין כשלוש שעות מזמנכם, אבל בסוף הארוחה יחכו לכם שלל של מחמאות מצד הלקוחות המרוצים.