mako
פרסומת

תיעוד: פיצוץ המטען בכניסת ביתו של כתב mako שמעון איפרגן

לפנות בוקר הגיע עבריין לבניין שבו מתגורר כתב הפלילים של mako שמעון איפרגן והניח במקום מטען צינור. המטען התפוצץ וגרם לנזק רב. בתיעוד הדרמטי שהגיע לידי mako ניתן לראות את החשוד מצית את המטען ונמלט מהמקום, כששניות ספורות לאחר מכן - המטען מתפוצץ

מערכת mako תקשורת ושיווק
mako
פורסם:
הקישור הועתק

פיצוץ המטען בכניסת ביתו של כתב mako: הבוקר (רביעי) הונח מטען צינור בכניסה לבניין בבאר שבע, שבו מתגורר כתב הפלילים של mako שמעון איפרגן. המטען התפוצץ וגרם לנזק בכניסה לבניין, לא היו נפגעים בנפש. בתיעוד של האירוע ניתן לראות את החשוד שהניח המטען מגיע לכניסה כשהוא חובש קסדת אופנוע. הוא נראה מצית את המטען, מניח אותו ונמלט מהמקום. שניות ספורות לאחר שהחשוד נמלט - המטען מתפוצץ וגורם לנזק רב.

זאת הפעם השלישית בתוך שנה שעבריינים מגיעים לפתח ביתו של עיתונאי בישראל כדי לפגוע בו ולמנוע ממנו לבצע את עבודתו נאמנה.

בחודש דצמבר הונח רימון הלם בפתח ביתו של איפרגן כאיום של ארגוני פשע על פועלו. בשנים האחרונות מתמיד כתבנו בסיקור האלימות ברחובות ישראל הנובעת ממלחמות בין עבריינים. שבוע לאחר מכן נזרק רימון לעבר חניית הבניין.

עד היום לא הצליחה המשטרה לשים ידה על מיידי הרימונים, אף שיש בידה סרטונים מהאירוע. ימ"ר הנגב גלגלה את החקירה למשטרת רמת גן, וזו בחרה לסגור את התיק ובכך לתת לעבריינים לגיטימציה להגיע הלילה לבניין בלב שכונה בבאר שבע ולהניח מטען חבלה.

ממשטרת ישראל נמסר: "בעקבות האירוע התקיימה הערכת מצב בראשות מפקד המחוז שהטיל את החקירה על היחידה המרכזית של מרחב נגב. חקירת האירוע תימשך תוך הפעלת כלל האמצעים העומדים לרשותנו לצורך איתור חשודים ומיצוי הדין".