mako
פרסומת

בילי אייליש: "אני מתביישת בזה שכולם יכולים לראות את העבר שלי"

חודש לאחר שהואשמה בגזענות והתנצלה, הכוכבת הצעירה העניקה לאחרונה ראיון שער למגזין ווג האוסטרלי ודיברה על המבוכה שהאינטרנט גורם לה פעם אחר פעם. בנוסף היא התייחסה לסיטואציה המורכבת של בריטני ספירס והשוותה אותה למצב שלה: "זה נורא. אני אסירת תודה שיש לי קבוצה טובה של אנשים שלא רוצים לנצל אותי"

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
הקישור הועתק

לפני חודש בילי אייליש נקלעה לסערה בעקבות סרטון ישן שלה שהופץ, ובו ניתן לראות אותה לועגת למבטא האסייתי שיש לבני מיעוט בארצות הברית. אייליש התנצלה מיד והסבירה ש"הבורות שלי היא לא תירוץ. תמיד עבדתי קשה כדי להשתמש בפלטפורמה שלי כדי להילחם למען סובלנות ושוויון".

בראיון שער שערכה לגיליון אוגוסט בווג האוסטרלי היא מדברת בהרחבה על הסיטואציה שבכל רגע נתון מישהו יכול להעלות משהו מהעבר שלה שמתועד באינטרנט, ושהיא מתקשה עם העובדה שיש עליה כל כך הרבה פרטים ברשת. "זה ממש מוזר שכל העולם יכול לראות כל חלק בעבר שלך ולדבר עליו", סיפרה, "זה כל כך מוזר".

בהתנצלות שלה לפני כחודש כאמור היא כתבה: "אני נחרדת, נבוכה ובא לי להקיא מהעובדה שאי פעם ביטאתי את המילה הזו. הבורות והגיל שלי באותו זמן הם לא תירוץ לזה שזה היה פוגע. לא התכוונתי לפגוע באחרים, וזה שובר לי את הלב. תמיד עבדתי קשה כדי להשתמש בפלטפורמה שלי כדי להילחם למען סובלנות ושוויון".

כעת בראיון היא כמובן לא חזרה בה מההתנצלות, אבל כן הסבירה לעומק את התחושות שלה: "האינטרנט מעלה דברים מהעבר של כולם ואני כאילו: 'חבר'ה, אתם לא חושבים שכולם סופר מתביישים ונבוכים לגבי העבר שלהם? כאילו, אתם לא חושבים על מהעובדה שאתם מובכים מהעבר שלכם, אז אולי כל השאר גם מרגישים ככה?".

פרסומת

בנוסף, הכוכבת הצעירה התייחסה גם לפרשייה שמעסיקה בשנה האחרונה רבים מסביב לעולם: האפטורופסות של בריטני ספירס. ההשוואה של בילי לבריטני נעשית באופן טבעי, מכיוון ששתיהן פרצו בגיל מאוד צעיר ומוקפות במשפחה שלהן. לטענתה, יש לה מזל שהצוות שלה לא רוצה "לדפוק" אותה.

"זה ממש ממש נורא מה שאישה צעירה צריכה לעבור, עד היום", סיפרה, "לי לא היה צוות שרצה לז**ן אותי - וזה די נדיר, שזה לעצמו די דפוק בעצמו. אני רק יכולה להיות אסירת תודה שיש לי קבוצה טובה של אנשים מסביבי. אנשים לא רוצים לנצל אותי ולעשות מה שאנשים עשו כבר בעבר".

לטובת מי שלא עקב, נזכיר שב-30 ליולי בילי משחררת אלבום חדש ונכון לעכשיו יצאו כבר חמישה סינגלים מתוכו: "My Future", "Lost Cause", "Your Power", "Therefore I Am" ו-"NDA" האחרון שבמהלכו יצא לה לבכות "איזה 30 פעמים בשבועיים".