mako
פרסומת

נראה אתכם לא בוכים

רגעים מרגשים מהופעות של אדל לא זרים לנו, היא מספקת לנו הרבה כאלה בסיבוב ההופעות האחרון שלה. אבל הפעם היא התעלתה אפילו על עצמה ועשתה עור ברווז למאות אלפי אנשים בקהל פסטיבל הגלסטונברי

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
אדל
אדל | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

פעם אדל אמרה משהו על זה שהיא לעולם לא תופיע בפסטיבלים בגלל שיש לה פחד במה ורק המחשבה על הקהל הענק מחרידה אותה. ובכן, כנראה שהיא התגברה על זה. הזמרת הופיעה לראשונה בחייה בבמה המרכזית של פסטיבל הגלסטונברי באנגליה, אחד הפסטיבלים הגדולים והחשובים בעולם, והיא הייתה מאה אחוז, חד משמעית, באופן רשמי מדהימה.

השיא של ההופעה היה, ללא ספק, הביצוע שלה ללהיט "Someone Like You". בשלב די מוקדם בשיר אדל ירדה אל הקהל ושרה במרחק אפס מהקהל שזה ככל הנראה היה היום הכי טוב בחיים שלו עד כה. הקול העצום שלה עטף את ההמונים בחום וברגש, ואז היא נתנה לקהל לשיר במקומה. טוב, בדירוג הדברים הכי מרגשים בעולם שירה משותפת של מאה אלף איש מדורגת גבוה מאוד. ולמרות שהופעות בפסטיבלים אמורות להרים, אדל גרמה לכל מי שהיה שם ולכל מי שצופה בסרטון עכשיו לבכות. בקטע טוב. "לא רציתי לעלות על הבמה ועכשיו אני לא רוצה לרדת", אמרה אדל בסוף ההופעה. "שום דבר לא ריגש אותי כל כך בחיים שלי… זה, ללא ספק, הרגע הכי טוב של החיים שלי עד עכשיו".