mako
פרסומת

2016 הולכת להיות השנה של דרייק

אדל, מאמי, לא נורא. את יודעת איך זה בתעשיית המוזיקה - רגע אחד את מוציאה שיר ששובר את כל שיאי ההשמעות האפשריים בערך, ורגע אחרי זה דרייק מוציא שיר ועוקף אותך. אתם יודעים מה באמת יהיה מגניב? שיתוף פעולה של שניהם

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

דרייק שבר את השיא של אדל להשמעות בשבוע אחד באנגליה: הסינגל החדש שלו "One Dance" צבר יותר מ-7 מיליון השמעות בשבעה ימים. חברת המצעדים הרשמית אישרה שהשיר, מתוך אלבומו החדש של דרייק "Views" נוגן אפילו יותר מ-7.8 מיליון פעמים בשבוע - ובכך שבר את השיר שהוחזק על ידי "Hello" של אדל שזכה ל-7.32 מיליון השמעות בשבוע בו שוחרר, בסוף אוקטובר.

בכלל, יש מצב ש-2016 הולכת להיות השנה של דרייק. אחרי להיטי העל "Hotline Bling" ו-"Work" עם ריהאנה, האלבום החדש שלו כבר זוכה להצלחה ענקית בביקורות ובמכירות. לא ש-2015 הייתה בעייתית, כן? סיבוב הופעות שלו אז הכניס לו את הסכום הנחמד של 40 מיליון דולר לחשבון הבנק, שמיקמו אותו במקום השלישי ברשימת הראפרים העשירים ביותר (אחרי ג'יי זי ופאף דtדי).