נוי והדר קרקו מוציאות את "הקליפ הרשמי"
התאומות נוי והדר קרקו הופכות מתופעת רשת שמתפשטת במהירות לבעלות ערוץ רשמי בטלוויזיה, שלכבודו הן צילמו את "הקליפ הרשמי", בו הן מספרות על עצמן: לוקחות דוגמה מכוכבות מצליחות, ולא שוכחות להתנדב במד"א
אסף נבו
makoפורסם:


התאומות נוי והדר קרקו הפכו בשנה האחרונה לכוכבות רשת, ובקיץ האחרון כיכבו בכל פינה אפשרית עם הלהיט "קיץ בים".
עכשיו הן מרגישות בשלות לקבל ערוץ טלוויזיה משלהן, וזה קורה בערוץ מיוחד שייפתח להן החל מה-15 בדצמבר ב-VOD של yes.
לרגל המאורע המשמח הן צילמו את "הקליפ הרשמי", בו הן מספרות על עצמן ועל חייהן: "אנחנו נוי והדר, רוצות לחיות, לשיר ולרקוד, נוי והדר, כמו מלח וסוכר".
בהמשך הן מספרות איך הן לוקחות דוגמה מכוכבות מצליחות, ולא שוכחות להתנדב במגן דוד אדום, כי בסך הכל הן ילדות טובות, שכבר בגיל 16 מהוות דוגמה חיובית לנוער.
עוד ב-mako מוזיקה:

מצאתם טעות לשון?