mako
פרסומת

"סוגרת מעגל": נסרין קדרי וזהבה בן מבצעות את "לילות בבית"

רגע לאחר האירוסים כשההתרגשות עדיין בשיאה, נסרין קיימה הערב את המופע שדחתה בעקבות הקורונה בהאנגר 11. בשביל סגירת המעגל וכנראה בעיקר בשביל לגרום לנו לבכות, היא אירחה את זהבה בן בביצוע מיוחד של השיר הראשון שנסרין שרה באודישנים של "אייל גולן קורא לך"

גיל משעלי
פורסם:
הקישור הועתק

תוך פחות מ-24 מאז הצעת הנישואים המרגשת, נסרין קדרי עלתה הערב להופיע בהאנגר 11 באולם מלא במעריצות ומעריצים. קדרי סוף סוף העלתה את המופע שתכננה סביב ה-EP ששחררה נסרין גארדן לפני כמה חודשים, ונאלצה לבטל בעקבות העלייה של הגל החמישי בזמנו והחשש מביטולי הכרטיסים.

בשביל לסגור מעגל ובעיקר כנראה בשביל לגרום לנו לבכות, הזמרת אירחה את זהבה בן בהופעה שלה והשתיים ביצעו את "לילות בבית" של הזמרת הוותיקה. עברנו עם נסרין כבר כל כך הרבה מאז שפרצה ב"אייל גולן קורא לך" בשנת 2012, שזה נדמה כאילו עברו 20 שנה מאותו אודישן כשביצעה את "לילות בבית" של זהבה.

"זה כבר עשור שאתם מלווים אותי, יד ביד. באהבה אינסופית באמת תודה לכם על זה. זה נותן לי את הכוח להמשיך לצעוד קדימה, להשתגע עם החלומות שלי", הודתה נסרין לקהל רגע לפני שהיא פותחת במונולוג מרגש: "לפני עשור הייתי באודישן של אייל גולן קורא לך. שרתי שם את השיר 'לילות בבית' של זהבה בן. זהבה היא זמרת ענקית בשבילי מאז ומתמיד, ובמיוחד לאחרונה היא נכנסה לנו ללב. זה כבוד בשבילי לסגור מעגל ולסגור איתה את העשור הזה. השיר ששרתי באודישן - אבל הפעם פה על הבמה הזו שזהבה פה איתנו".