אהוד בנאי משיק מופע חדש, ואתם מוזמנים
אהוד בנאי ישיק את המופע החדש "רסיסי לילה" בהופעה שתתקיים בזאפה אמפי שוני ב-2 ביוני 2011. רוצים כרטיס זוגי? כנסו לקישור, ענו על השאלות, נמקו מדוע מגיע לכם לזכות, מלאו פרטים ואולי תזכו

אהוד בנאי ישיק את המופע החדש "רסיסי לילה", אליו יצא בעקבות הוצאת אלבום חדש באותו השם, בהופעה שתתקיים בזאפה אמפי שוני ב-2 ביוני 2011.
את אהוד בנאי מלווה על הבמה נבחרת הנגנים הקבועה שלו בשנים האחרונות, הכוללת את גיל סמטנה: הפקה מוסיקלית, בס, ערן פורת: תופים, נושי פז: גיטרות, ניצן- חן רזאל: כינור, אלעד כהן- בונן: כלי הקשה, סמפלר.
במופע מבצע בנאי ממיטב שיריו במשך השנים, וכן שירים בולטים מהאלבום "רסיסי לילה", שהגיע כבר למעמד "אלבום זהב" עם מכירת למעלה מ-20 אלף עותקים. מהאלבום יצאו עד כה השירים אני הולך, אבן ספיר והסינגל החדש "כמו ציפור ושרה", שיצא היום.
הפקת המופע של אהוד בנאי מחלקת לכם 7 כרטיסים זוגיים. רוצים לזכות? כנסו לקישור, ענו על השאלות, נמקו מדוע מגיע לכם לזכות, ואולי תזכו.