מצעד הלהיטים הגדולים של ריטה, לרגל סרטה החדש
סרט תיעודי חדש בשם "ריטה יהאן-פורוז" מלווה את הדיווה הישראלית הגדולה במסע החזרה לשורשיה הפרסיים דרך הוצאת האלבום "השמחות שלי". לכבוד האירוע אתם מוזמנים לבחור את הלהיטים הגדולים ביותר של ריטה בכל הקריירה ולזכות בכרטיסים לסרט ולהופעה

ריטה, הדיווה הישראלית הגדולה, משיקה סרט תיעודי חדש בשם "ריטה יהאן-פורוז", המלווה אותה במסע החזרה לשורשיה הפרסיים. הסרט, בהפקת "קשת", יככב בפסטיבל "דוק-אביב" הקרוב ולכבוד יציאתו אתם מוזמנים להשתתף ב-
על הסרט "ריטה יהאן-פורוז"
בשנה שעברה הוציאה ריטה את האלבום "השמחות שלי", בשפה הפרסית, אלבום שנחשב לאמיץ ושובר מוסכמות. הסרט מתאר כיצד ריטה, שעלתה עם משפחתה בגיל שמונה מאיראן, מחזקת דרך האלבום את הקשר עם אחיותיה ובינן לבין הוריהן, יחד עם הגעגוע למולדת החסומה ולמשפחה המפוזרת בעולם.
ריטה זוכה לתגובות אוהדות ממעריצים איראנים ובהמשך, במלאת לה חמישים, מקבלת ריטה הזמנה רשמית להופעה בבניין האו"ם בניו יורק, כדי להראות שגם בתוך מדינות אויבות חיים אנשים שהמוזיקה מחברת ביניהם. למרות הניצחון האישי והמקצועי הגדול, מסתיים הסרט בטרגדיה אישית נוראה.
*יוצרי הסרט: הפקה ראשית: "קשת", הפקה: "כל מיני הפקות" - ויוי הלפרן ואורלי טופל, בימוי וצילום: איל גולדברג, עריכה: ארז לאופר.
ריטה הדיווה
בחודשים האחרונים ממשיכה ריטה לעבור משיא אחד בקריירה למשנהו. היא הופיעה כאמור באו"ם בהופעה היסטורית למען השלום בשלוש שפות - עברית, פרסית ואנגלית. הופיעה בפני נשיא ארצות הברית ברק אובמה בעת ביקורו בישראל במשכן נשיאי ישראל וביצעה את השיר "ירושלים של זהב".
בנוסף הושק ספר הילדים שלה "הלב של שירז", המבוסס על אגדה עממית פרסית, בגרסה האנגלית. הספר הוחתם לאחרונה בהוצאת הספרים "Barefoot Books" בארה"ב ובאנגליה.וייצא שם לשווקים בקרוב, אחרי שהופיע ברשימת המומלצים של משרד החינוך לכיתות א'-ג' בשל ערכיו החינוכיים.
בקיץ הקרוב ממשיכה ריטה להופיע במופע גדול עם הרכ של תשעה נגנים ורפרטואר שכולל את מיטב להיטיה מכל הקריירה ושירים נבחרים מאלבומה האחרון.