mako
פרסומת

התערבות לוהטת: מיס עולם שהתפשטה למען הקבוצה

רוז פורסל, דוגמנית אירית ומיס עולם ב-2010, יודעת דבר או שניים על תחרותיות. את הידע הזה היא הביאה איתה למגרש האימונים של קבוצת הכדורגל האהובה עליה, שם הבטיחה להצטרף לאימון הבא בביקיני זעיר בתמורה לניצחון. השחקנים עשו את הצד שלהם בעסקה, עכשיו הגיע גם תורה של רוז למלא הבטחות

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
הקישור הועתק
רוז פורסל ביקיני
כן, זה אמיתי. ואפילו לא שילמתי על זה. מה תגידו עכשיו? | צילום: טוויטר

אין הרבה דברים שיכולים להשפיע על יכולת ספורטיבית יותר מתמריץ אטרקטיבי במיוחד. יש כאלה שמעדיפים לתת כסף מתחת לשולחן, יש מי שבוחרים בנאומים חוצבי להבות, ויש מי שמציעים פרס משתלם במיוחד. רוז פורסל, מיס עולם 2010 ודוגמנית אירית מצליחה במיוחד, בחרה כמובן באופציה השלישית והמועדפת על כולם.

רוז פורסל ביקיני
אז איפה המקלחות, אמרתם? | צילום: טוויטר

לניסטר, הקבוצת הכדורגל שמייצגת את עיר מגוריה של פורסל, יצאה בשבוע שעבר למשחק מכריע על האליפות המקומית. ימים אחדים לפני המשחק הגורלי, הגיעה פורסל למגרש האימונים של לניסטר והכריזה: "אם תנצחו את המשחק הקרוב מול בלינורה, אצטרף לאימונים בביקיני". יותר מזה לא היה דרוש לשחקנים כדי לצאת למגרש עם מוטיבציית שיא ולנצח.

רוז פורסל ביקיני
תגידו להוא שמאחורי שיפסיק לבהות, הוא לא התאמן בשביל זה | צילום: טוויטר

לאימון הבא התייצבה פורסל, כמובטח, בבגד ים זעיר במיוחד: "רוז היא בחורה מאד נחושה", סיפר דובר הקבוצה לעיתון ה"אייריש סטאר", "היא ערכה את האימונים עם הקבוצה בקור מקפיא, ועם זאת לא ויתרה לעצמה וסיימה אימון מלא". כל זה טוב ויפה, אבל אותנו מעניין דווקא מה קרה בסיום, כשהגיע הרגע ללכת למקלחות.  

פרסומת
רוז פורסל ביקיני
אמרו לי להביא לאימון הבא את כל הנקודות החזקות שלי | צילום: טוויטר