נערים עשו לינץ' בנער בפתח תקווה: "הם יכלו לרצוח אותו כמו במקרה של ימנו זלקה"
מספר נערים תקפו באלימות נער אחר ליד הקניון הגדול בעיר. כתוצאה מהתקיפה נפצע הקורבן ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים בילינסון: "אלימות בני העיר בפתח תקווה שוברת שיאים, הרצח הבא הוא עניין של זמן"


לינץ' חמור התרחש היום (שלישי) בפתח תקווה, כאשר מספר נערים קטינים תקפו באלימות נער קטין אחר. כתוצאה מהתקיפה נפצע הקורבן ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים בילינסון.
שוטרי תחנת ראש העין פתחו הלילה בחקירה והובילו בתוך זמן קצר לאיתורם ולמעצרם של מספר חשודים, כולם קטינים. בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה, יובאו החשודים היום לדיון בבית המשפט בבקשה להאריך את מעצרם.
הלינץ התרחש שלשום סמוך לקניון הגדול בעיר. נערים רבים תועדו מתנפלים באכזריות ומכים אותו באגרופים ובועטים בו.
"הם היו איזה עשרה נערים שהכו אותו באכזריות. הוא בכה, צעק לעזרה והם המשיכו להכות אותו ללא רחמים. עשו בו לינץ', אנשים עברו ופחדו להתערב", סיפר עד ראייה, "הם יכלו לרצוח אותו כמו שקרה במקרה של ימנו זלקה ז"ל. אלימות בני העיר בפתח תקווה שוברת שיאים, הרצח הבא הוא עניין של זמן". הנער סבל מחבלות בכל חלקי גופו ושוחרר מבית החולים אחרי כמה שעות.
ירון קדושים, פעיל חברתי בפ"ת, אמר: "כנראה שרצח של נער תמים זה לא טריגר מספיק כדי להתעורר. חבורות הנוער ממשיכות להטיל אימה על תושבי העיר. אין יום שאני לא מקבל פניות לחוצות על אירועים אלימים. קראתי למינוי פרויקטור, לאדם שיכתוב תוכנית וגם ימונה על יישומה, לאגף נוער בעירייה שיפעל לא רק במסיבות ואירועים אלא בשיקום. זאת לא כתובת על הקיר, זה גרפיטי ענק באדום. אם לא ימונה פרויקטור, אם בעירייה לא יתעוררו, הרצח הבא הוא עניין של זמן, חלילה".
מדוברות עיריית פ"ת נמסר: "חשוב להבהיר כי המעורבים באירוע האלימות בסמוך לקניון הגדול הינם תושבי ראש העין, והחקירה מתנהלת על ידי תחנת משטרת ראש העין. לצד זאת, העירייה תפנה להנהלות הקניונים בעיר בדרישה לתגבר את מערכי האבטחה במתחמים, ובמקביל תמשיך להרחיב את פעילות השיטור העירוני והסיורים המשותפים עם משטרת ישראל במוקדי הבילוי, בדגש על תקופת חופשת הקיץ".