mako
פרסומת

כוחו של הטבע: השיטפון שסחף מגרש מכוניות שלם

בשבועות האחרונים אוסטרליה טבעה מתחת לכמויות בלתי נתפסות של גשמים. בעיר טוומבה הנחל הסמוך עלה על גדותיו, הפך למפלצת - והציף מגרש חנייה שלם, כאשר הוא לוקח איתו את כל המכוניות בסביבה. 5 מיליון צפיות לסרטון המדהים הזה

אילן עברון
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
אם אתה באוסטרליה, טוב תעשה אם תמצא חניון רחוק מכל מאגר מים. השיטפון בטוומבה

לרגעים בשבועות האחרונים היה נדמה שיבשת אוסטרליה הולכת להפוך לאטלנטיס השנייה, לאחר שכמויות עצומות של גשמים ירדו על המדינה, הציפו את הרחובות, גרמו לנזקים של מיליארדי דולרים וסיפקו סיפורים מרגשים לצד טרגדיות - וגם סרטונים מדהימים.

הסרטון שלפנינו צולם בעיר טוומבה, אחת הנפגעות העיקריות בשיטפונות הקשים (300 מילימטרים של גשם נרשמו שם ביום אחד בלבד). צמד הצלמים שצילמו את האירוע מחלון הקומה השנייה של משרדם, נותרים המומים כאשר הם צופים כיצד הנחל הרגוע בדרך כלל, הנמצא בצמוד למגרש החנייה, עולה על גדותיו במהירות - ותוך דקות ספורות סוחף מכונית אחר מכונית.

באחד הקטעים בסרטון (1:10) אחד הנהגים, שכנראה אוהב את הג'יפ שלו בצורה בלתי רגילה, מסתכן, נכנס לתוך זרם המים, מרוקן את האוויר בצמיגים - ומצליח להוציא את הרכב שלו מכלל סכנה.

הסרטון, שבקלות טיפס לפסגה בכל מה שקשור לסרטונים שממחישים את עוצמתו הבלתי מתפשרת של הטבע, עשה יותר מ-5 מיליון צפיות מאז שצולם ב-10 לינואר.