mako
פרסומת

יצא לקרוז עם אשתו ושלושת בניו – ונעלם בלב ים

תומאס גיגלר בן ה-56, אב לשלושה מקליפורניה, זוהה כנוסע שנעלם מספינת הקרוז Carnival Panorama במהלך חופשה משפחתית במקסיקו. אשתו גילתה שאינה מצליחה למצוא אותו, ואחרי חיפוש ממושך על הסיפון אישרו מצלמות האבטחה כי הוא נפל מהאונייה. החיפושים אחריו נמשכים, וקרוביו אומרים שאינם יודעים מה גרם לו לעשות זאת

גיא רייט
פורסם:
תומאס גיגלר
תומאס גיגלר ומשפחתו | צילום: מתוך הרשתות החברתיות בהתאם לסעיף 27א' בחוק
הקישור הועתק

גיגלר הפליג עם אשתו, מישל, ושלושת בניהם בקרוז בן שבעה ימים שיצא מלונג ביץ' ב-13 בספטמבר ועבר בכמה יעדים במקסיקו. בני הזוג היו אמורים לציין את יום הנישואים ה-15 שלהם ב-23 בספטמבר, כמה ימים בלבד לאחר היעלמותו.

בבוקר ה-19 בספטמבר הבינה מישל שבעלה אינו נמצא וביקשה מצוות הספינה לקרוא לו במערכת הכריזה. לאחר כמה שעות הסתובבה האונייה לאחור, ובהמשך התבקשו כל הנוסעים להישאר בחדריהם בזמן שאנשי הצוות עברו בין החדרים וניסו לוודא שגיגלר אינו נמצא על הסיפון. רק לאחר בדיקת מצלמות האבטחה הודיע הצוות לנוסעים כי התיעוד אישר את חששותיהם כי גיגלר נפל מהאונייה.

משמר החופים האמריקני הפעיל מטוסים בחיפושים, שחגו בתיאום עם חיל הים המקסיקני וכלי שיט מסחריים באזור. נכון ל-23 בספטמבר גיגלר עדיין לא אותר, והרשויות לא פרסמו מסקנה בנוגע לנסיבות שהובילו לנפילתו.

בני משפחתו של גיגלר מתקשים להבין מה קרה לו. אחותו, ונדי דאודן, דחתה את טענתו של אחד הנוסעים, שלפיה גיגלר סיפר על בעיות בנישואיו במהלך שיחה בבר שעל הספינה בלילה שלפני היעלמותו.

דאודן אמרה ל"דיילי מייל" כי אחיה ומישל "הסתדרו די טוב", ודחתה את הטענה שבעיות בנישואים הן שגרמו לו לקפוץ מהספינה. במקום זאת, בני משפחתו סבורים שייתכן שמשהו בלתי צפוי קרה לגיגלר זמן קצר לפני שנפל מהסיפון. "אנחנו חושבים שמשהו לא היה בסדר כשהוא עשה את זה", אמרה דאודן. חקירת המקרה עדיין ממשיכה.

פרסומת

אובדנות היא תופעה הניתנת למניעה!

במקרה שאדם בסביבתכם נמצא במשבר ועלול להיות אובדני, אל תהססו – דברו איתו, עודדו אותו לפנות לעזרה מקצועית והדגישו את חשיבות פנייה זו.

נסו לסייע לו לפנות לאנשי מקצוע בקהילה או לגורמי תמיכה ארציים:

ער"ן – בטלפון 1201 או באתר

סה"ר – בטלפון 055-9571399 או באתר