השינוי הענק של רודריגו אלבז
אחרי עשרות ניתוחים שעבר, רודריגו אלבז הפך ל"קן", הגרסה הגברית של בובת הברבי. עכשיו הוא חושף עד כמה גדול השינוי שהוא עבר ואלוהים אדירים - אין שום קשר בין איך שהוא היה נראה פעם לאיך שהוא עכשיו
פורסם:
רודריגו אלבז, הדייל לשעבר שהחליט בוקר אחד שהוא חייב לממש את ייעודו האמתית בתור בובת קן, עבר מהפך של ממש לאורך השנים - אבל אף פעם לא ידענו עד כמה.
אלבז, בן 34, הפך לאושיית רשת גדולה בעקבות המראה שלו, ולא פעם הוא התראיין בנוגע לכך. למעשה, ממש לאחרונה הוא התראיין על הניתוח הביזארי האחרון שלו, במהלכו הסיר צלעות מגופו על מנת ליצור מותניים צרים יותר.
במהלך השנים, אלבז אמר שעבר מעל ל-60 ניתוחים פלסטיים כדי להשיג את המראה שיש לו עכשיו, ביניהם ש
לוש השתלות שיער, מתיחת פנים אחת, עשרה ניתוחי אף (
), שתלי לחיים וסנטר, הרמת שפתיים ואפילו ניתוח של השתלת "קוביות" בבטן כדי להיות בעל מראה חטוב באופן תמידי. על כל אלה
הוא הוציא, לדבריו, יותר מחצי מיליון דולר. ואתם יודעים מה זה אומר? זה אומר שהוא לא דומה בכלום למה שהוא היה בעבר. עד כמה לא דומה? עד ככה:


פרסומת
כן, כך אלבז היה נראה לפני שפרצופו עבר תחת סכין המנתחים ואת התמונות האלו הוא חשף בתכנית הבוקר הבריטית הפופולארית This Morning (אותה תכנית בה המנחה איבדה את זה לגמרי כשראיינה נשים עם חזה עצום).
אם תשאלו אותו, אלבז יאמר לכם שהוא עדיין נמצא במסע להשיג את המראה הבובתי המושלם שהוא מפנטז עליו, ומבחינתו זה לגמרי שווה את הכל. ומה דעתכם?
מצאתם טעות לשון?