mako
פרסומת

אלטר אגו: לכל אחד מאיתנו יש שני צדדים

על אף שהפרויקט לא נראה כמו הפעם הראשונה שמישהו עושה דבר כזה, קשה להסיר את העיניים מתמונותיו של טובי דיקסון האוסטרלי, החושפות את הדואליות באופי האדם

פורסם:
פרויקט אלטר אגו של טובי דיקסון
צילום: dailymail.co.uk
הקישור הועתק

שרשרת פנינים ביום - קעקועים בלילה: פרויקט הצילום המצומצם של טובי דיקסון האוסטרלי חושף עד כמה לאנשים יש שני צדדים שרובנו לא רואים. בן ה-34 מסידני נעזר באמן איפור כדי להציג את האלטר אגו של גבר ואישה בצורה מקורית.

פרויקט אלטר אגו של טובי דיקסון
צילום: dailymail.co.uk

קשה להסיר את העיניים משתי התמונות שמראות אותם רציניים, מסורקים ומסודרים בצד אחד ושובבים או חצופים יותר בצד השני. דיקסון הבהיר שהתמונות לא עברו ריטוש בפוטושופ ושהדוגמנים שלו נראו ככה בדיוק בעת הצילומים.

"אני מקבל המון פידבקים חיוביים מאוד", הוא אמר וסיפר שהוא החל להתעניין בצילום בגיל תשע. במהלך השנים הוא צילם עבור מגזיני אופנה וקמפיינים פרסומיים אבל לא נטש את האמנות המקורית שלו.

פרויקט אלטר אגו של טובי דיקסון
צילום: dailymail.co.uk