בריאות
בריאות

מדגני בוקר ועד לחם: למה כדאי לאכול דגנים מלאים?

בסופר, במסעדה ואפילו בגן הילדים – היום כולם יודעים שדגנים מלאים בריאים יותר. ולא סתם: מסתבר שהם תורמים, בין היתר, לתחושת שובע לאורך זמן, מסייעים למערכת עיכול תקינה ואפילו מונעים סרטן ומחלות לב. אבל למה לא כל מה שצבוע בחום באמת מכיל חיטה מלאה ולמי דווקא לא מומלץ לצרוך דגנים מלאים? הנה התשובות

מיכל הלפרין | mako בריאות | פורסם 05/12/16 07:00 
לחמניות חיטה מלאה (צילום: gresei, Shutterstock)
צילום: gresei, Shutterstock
הכי נצפים