mako
פרסומת

"זה היה רגע מטלטל": דירתו של הרופא הבכיר נפגעה מטיל ששוגר מאיראן

למרבה המזל, בנו ונכדותיו של הרופא מיוספטל שהו בביתו בזמן האזעקה, אך הספיקו לרדת למרחב המוגן בבניין - וכך ניצלו. כעת הוא אומר: "הדבר החשוב ביותר הוא שאיש לא נפגע”

מיכל הלפרין
פורסם:
הרופא שביתו נפגע
הרופא שביתו נפגע | צילום: רועי שחר
הקישור הועתק

ד"ר אמיר שחר, רופא בכיר במחלקה לרפואה דחופה במרכז הרפואי יוספטל מקבוצת שירותי בריאות כללית, עסוק במיוחד בימים אלה בטיפול בפצועים המגיעים לחדר המיון. אתמול (ראשון) טיל שנורה סמוך למבנה שבו נמצאת דירתו - גרם לנזק במקום.

בנו ונכדותיו שהו בבית בזמן האזעקה, אך למרבה המזל, הספיקו לרדת למקלט המשותף בבניין - וכך ניצלו. הד"ר עצמו סיים משמרת במלר"ד יוספטל בלילה. כשקם בבוקר, הוא נסע לתל אביב, ובדרכו לביתו - בנו סיפר לו על הפגיעה.

בעבודתו ביוספטל
הד"ר מימין, משמאל ד״ר יפה אשור מנהלת בית החולים, ובאמצע ד״ר מחמוד מריסאת רופא בכיר במיון | צילום: רועי שחר

“זה היה רגע מטלטל לראות את הבית שלך אחרי פגיעה כזאת. אמרו לי שאחת מהפצצות הקטנות התפוצצו לו בבית, זה כנראה היה טיל עם 'ראש מתפצל'", מספר ד"ר שחר ל-mako בריאות. “אבל הדבר החשוב ביותר הוא שאיש לא נפגע”.