mako
פרסומת

כדורי פררו רושה עם סילאן וקקאו

לכבוד סוכות, ירדן הראל במתכון לקינוח קליל ומהיר, כזה שדורש רק 5 מרכיבים ושאפשר אפילו להכין יחד עם הילדים. כדורי פררו רושה בגרסה ביתית שהיא גם ללא גלוטן וטבעונית

ירדן הראל
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
פררו רושה ביתי
צילום: ירדן הראל
הקישור הועתק

  • 5 תמרים מג׳הול green (מגולענים)

  • 4 כפות סילאן אורגני green

  • 200 גרם אגוזי לוז

  • 3.5 כפות קקאו

  • שבבי קוקוס

    שדרוג: חבילת קליק כדורים

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את האגוזים על תבנית וקולים אותם בתנור החם במשך 6-7 דקות. מקררים מעט ואז מקלפים את האגוזים מקליפתם
  2. מחלקים את האגוזים: 3/4 מהכמות מכניסים למעבד המזון וטוחנים. מוסיפים את הקקאו והתמרים וטוחנים שוב. מוסיפים גם את הסילאן וממשיכים לטחון. מהתערובת יוצרים כדורים
  3. את האגוזים שנשארו קוצצים או טוחנים במעבד מזון לרמה שישארו קצוצים ונגיסים ולא טחונים על מנת לצפות איתם את הכדורים
  4. בקערית קטנה מניחים את שבבי הקוקוס ובקערית שנייה את האגוזים הקצוצים. מגלגלים את הכדורים בקערות ומצפים.
    *מי שרוצה יכול להכניס לתוך הכדורים אגוז לוז או כדור קטן של קליק ואז בביס תחכה לו הפתעה