mako
פרסומת

קרקר גרעינים וצ'יה

לכבוד ט"ו בשבט, ירדן הראל במתכון מהיר וקליל לקרקרים טעימים, ממכרים ומלאים בטוב. רק מערבבים הכל, מעבירים לתנור ומקבלים נשנוש משגע

ירדן הראל
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
קרקר גרעינים וצ'יה
צילום: ירדן הראל
הקישור הועתק

הרצוי: פיקניק משפחתי במרפסת ‎המצוי: שתי דקות אחרי שעשינו פריסה התחיל מבול והעברנו את הכל לסלון. ‎מאז שאני זוכרת את עצמי ט״ו בשבט אצלנו במשפחה הוא גם חג הפיקניקים הרשמי, אז מזג האוויר פחות חייך לבראנץ׳ סופ״ש שלנו אבל העיקר האווירה.

  • כוס קמח (אפשר גם קמח מלא)
  • 1/4 כוס שיבולת שועל שופרסל Green
  • כוס גרעינים (אפשר לערבב חמניות, דלעת, מה שאוהבים)
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה (אפשר גם רוזמרין וטימין)
  • כפית זרעי צ׳יה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3/4 כוס מים

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות
  2. מערבבים הכל לתערובת די נוזלית ושופכים לתבנית מרופדת. אופים 10 דקות
  3. מוציאים וחותכים לריבועים. מחזירים לתנור לעוד 15 דקות עד שמזהיב.
פרסומת