mako
פרסומת

ממתק תפוחים על מקל

ירדן הראל פשוט מכורה לקינוחים על מקל, אז לכבוד יום העצמאות היא הכינה גרסה משלה לאחד ממאכלי הרוחב המסורתיים של יום העצמאות- תפוח מסוכר על מקל

ירדן הראל
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
שיפוד מתוק של ירדן הראל
צילום: ירדן הראל
הקישור הועתק

אני ירדן ואני מכורה לקינוחים על מקל – פופקייקס, שיפודי מרשמלו קבוע ב׳על האש׳ ואין חגיגות עצמאות בלי תפוח מסוכר וצמר גפן מתוק/שערות סבתא/ענן על מקל/שמבלולו- למה יש לזה כל כך הרבה שמות?! בקיצור, השנה בפעם הראשונה הכנתי תפוח מסוכר על מקל ויצא לי לא רע בכלל.

  • סירופ מייפל שופרסל green

  • תפוחים (אני השתמשתי באדומים - אפשר בכל סוג שרוצים)

  • שבבי קוקוס

לקישוט: 

  • חטיף תפוחונים

  • מרשמלו

  1. מחממים סירופ מייפל בסיר קטן על אש בינונית רק עד לבעבוע קל. מסירים מהאש

  2. טובלים את התפוח בסירופ עד שהוא מצופה לחלוטין. מכניסים לקירור

  3. מוציאים מהמקרר אחרי מספר שעות, טובלים בשבבי קוקוס. משחילים על שיפוד, מוסיפים תפוחונים לקישוט ואוטמים עם מרשמלו קטן