mako
פרסומת

פסטה פסטו של יעל גולדמן

מנה פשוטה, מאוזנת וכל כך טעימה: רוטב פסטו עם שפע ירוקים ותוספת צנוברים שהוא פשוט השידוך המושלם לפסטה מהירה

יעל גולדמן
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
פסטה פסטו של יעל גולדמן
צילום: יעל גולדמן
הקישור הועתק

  • פסטה פוזילי green

  • צרור בזיליקום

  • חצי צרור פטרוזיליה

  • חופן צנוברים

  • 2 שיני שום

  • חופן אגוזי מלך

  • חופן שקדים

  • גוש קטן של פרמזן

  • כפית מלח דק

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
  2. טוחנים את כל חומרי הפסטו יחד. טועמים ומתקנים תיבול של מלח ופלפל אם צריך
  3. אחרי סינון הפסטה מערבבים אותה כל עוד היא חמה יחד עם רוטב הפסטו בכמות לפי טעמכם. מגרדים פרמזן מעל ומגישים
  4. את רוטב הפסטו שנשאר אפשר לשמור בצנצנת במקרר כשבוע