mako
פרסומת

סלמון ברוטב דיז׳ון מוקרם

שיינא גרשוביץ במנה חגיגית, קלילה ומפתיעה לראש השנה – דג סלמון ברוטב מוקרם של נוזל קוקוס וחרדל דיז'ון עם פטריות ותרד

שיינא גרשוביץ
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
דג סלמון ברוטב דיז׳ון מוקרם
צילום: שיינא גרשוביץ
הקישור הועתק

סלמון איכותי הוא תמיד מנה חגיגית שהופכת את שולחן החג לקצת יותר מיוחד ומגוון והפעם בגרסה שלי לטעמים קלאסיים עם הקרמה של נוזל קוקוס שיוצרת טעם קליל ומעניין. שיהיה לכולנו חג שמח ושולחן עמוס כל טוב!

  • 3-6 נתחי פילה סלמון

  • 2 כוסות (500 מ׳ל) נוזל קוקוס green

  • 10 פטריות פרוסות

  • חופן עלי תרד

  • כף גדושה חרדל דיז'ון

  • כף מייפל אורגני green (או כל ממתיק)

  • מלח לפי הטעם

  • אופציונאלי: בצל, קוביות בטטה אפויות

  1. אופים בתנור סלמון עם מעט שמן זית לשמונה דקות על 180 מעלות
  2. במקביל מטגנים את הפטריות עם תרד ומלח
  3. מוסיפים את הנוזל קוקוס עם החרדל והמייפל ומערבבים
  4. מבשלים למשך 3 דקות עד להצטמצמות הרוטב ומוסיפים את הסלמון
  5. מבשלים לעוד 2 דקות ומעבריים לכלי הגשה חגיגי
פרסומת