פרגיות מתקתקות
לכבוד ראש השנה השף עומר מילר במנה חגיגית במיוחד של פרגיות ברוטב מתקתק על מצע של אורז בר עם עדשים ועוד דברים טובים
פורסם:

מרכיב חגיגי פלוס רוטב חגיגי פלוס הגשה חגיגית, שווה הצגה של מנה שתעשה לכם חג בפה ועל השולחן. מצרף לכם מתכון פשוט יחסית עם טעמים מורכבים שמתאים בדיוק לראש השנה.
שיהיה לכם חג מתוק מלא משפחה, חברים וטעם טוב!
-
5 פרגיות ללא אנטיביוטיקה
למרינדה:
-
3 כפות רכז רימונים
-
1 כף סילאן שופרסל green
-
1 כף בצל סגול קצוץ
-
2 שיני שום כתושות
-
1 ענף טימין
לאורז:
-
1 כוס אורז לבן מבושל
-
חצי כוס אורז בר מבושל
-
1/2 כוס עדשים מבושלות
-
2 בצלים לבנים פרוסים
-
1/4 כוס שמן זית אורגני green
-
3 כפות חמוציות
-
מלח פלפל
להגשה:
-
3 כפות גרגרי רימון

- מערבבים את חומרי המרינדה. משרים פרגיות במרינדה. מכניסים למקרר לשעה
- מכינים את האורז: במחבת, מטגנים בצל להשחמה. מוסיפים את האורז והעדשים ומטגנים ביחד עם הבצל היטב
- מוסיפים חמוציות, מלח ופלפל
- במחבת, עם מעט שמן זית, מטגנים את פרגיות ומשחימים כראוי, כלומר כל צד טיגון של בערך 4 דקות
- מוסיפים מעט מנוזלי המרינדה ומזגגים היטב
- מסדרים צלחת עם מג'דרה, מעליה מניחים פרגית מזוגגת ומעל הכל רימונים טריים
- בתיאבון!
מצאתם טעות לשון?


