1 מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
2 מוסיפים את האורז ומטגנים יחד כמה דקות על אש בינונית עד שהוא נעשה מעט שקוף.
3 מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר וממשיכים לטגן יחד תוך כדי ערבוב.
4 מוסיפים את האפונה ומערבבים.
5 מוסיפים את המים הרותחים, מביאים לרתיחה מחודשת ומוסיפים את אבקת המרק ואת המלח.
6 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לעוצמה הנמוכה ביותר ומבשלים כחצי שעה, עד שהאורז מתרכך.
7 מערבבים קלות את האורז בעזרת מזלג. אם הוא עדיין לא רך לגמרי מבשלים עוד כמה דקות.
8 מכבים את האש ומשאירים את סיר האורז מכוסה עוד 20 דקות. מגישים.
המתכון עלה לראשונה ב-mako גרין באפריל 2022