קוקילידה אבטיח
ריטה גולדשטיין פותחת את הקיץ במתכון מטריף ופשוט להכנה, שאפשר להגיד שהוא איזון של קוקילידה או שדרוג של אבטיח – ככה או ככה, זה טעים

פורסם:

אין דבר כזה קיץ אצלנו בבית בלי אבטיח במקרר, בעיקר כי ג׳רמי יכול לחיות רק על אבטיח ובולגרית. אבל התחשק לי לגוון אז הלכתי על קוקילידת אבטיח במילוי קרם מסקרפונה ודבש בהשראת מנה שראיתי במסעדה בצפון. קצת מלכלך אבל טעים ברמות.
-
100 מ"ל שמנת מתוקה קרה מהמקרר
-
100 גרם גבינת מסקרפונה
-
כף אבקת סוכר
-
כף דבש אורגני שופרסל green
-
אבטיח
-
להגשה: קוקוס/שקדים קצוצים/פיסטוקים
מקציפים היטב שמנת מתוקה קרה מהמקרר עם כמות זהה של גבינת מסקרפונה (אני השתמשתי במאה גרם מכל אחת), כף אבקת סוכר וכף דבש. מקציפים עד למרקם יציב מאוד ומעבירים למקרר לצינון
על עיגול אבטיח אחד מזלפים קרם מסקרפונה קר ובעדינות מניחים את העיגול השני מעליו
אפשר להעביר להקפאה לשעה
כשמגישים להוסיף מעל קצת קוקוס, שקדים קצוצים או פיסטוקים
פרסומת
מצאתם טעות לשון?



