סלט פטריות ברוטב חמצמץ
מחפשים מנה קלילה ומרעננת לפתוח איתה את השבוע? מתכון לסלט צבעוני של פטריות ועגבניות שרי עם פלפל חריף ורוטב חמצמצץ משגע שמקפיץ הכל
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:

-
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות – חתוכות לרבעים
-
1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות דקות
-
1 כוס עגבניות שרי אדומות חצויות
-
1 כוס עגבניות שרי צהובות חצויות
-
1 בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקיקות
לרוטב:
-
1 כוס פטרוזיליה
-
6 כפות שמן זית פרימיום
-
1/3 כוס חומץ בן יין לבן
-
1 שן שום
-
1/2 כף סילאן
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
-
1/2 לימון ללא הקליפה
להגשה:
אגוזי מלך שופרסל, קלויים
- טוחנים את כל מרכיבי הרוטב יחד
- חותכים את הירקות, מעבירים לקערה ומערבבים עם הרוטב
- קולים אגוזי מלך על מחבת ומפזרים מעל
מצאתם טעות לשון?



