mako
פרסומת

סלט שורשים וטופו ברוטב בוטנים

רוצים להוסיף קצת חלבון לסלט? טופו הוא אופציה מצויינת שסוגרת פינה ומשדרגת סלט ברגע. ממש כמו במתכון הזה של תומר אומנסקי לסלט שורשים ברוטב בוטנים עם טופו מטוגן ומלא לימון

תומר אומנסקי
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
סלט שורשים ברוטב בוטנים
צילום: תומר אומנסקי
הקישור הועתק

  • 3 קולורבי
  • 3 סלקים
  • 3 גזרים
  • חבילת טופו אורגני green
  • צרור כוסברה
  • חצי כוס חצאי בוטנים
  • 3 כפות שמן זית
  • לרוטב: 3 כפות חמאת בוטנים
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות סילאן
  • כפית מלח שטוחה
  • פלפל שחור
  • חצי כוס מים (לדילול הרוטב)

  1.  חותכים את הטופו לקוביות ומטגנים בשמן זית במחבת שחוממה מראש. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד להזהבה
  2. לרוטב מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד ומוסיפים מים עד להגעה למרקם של רוטב מעט סמיך
  3. את כל הירקות מגרדים גס. את עלי הכוסברה תולשים מהגבעולים
  4. מערבבים את הירקות עם הטופו והרוטב ויאללה בתאבון