חודש ינואר התחיל רחוק ממה שאנחנו מכירים, עם ערפל כבד ומזג אוויר שמתאים יותר לתחילת הקיץ מאשר לשיא החורף, אך הסופ"ש מזג האוויר החורפי והגשום צפוי לשוב אלינו סוף סוף, ואיתו מצב רוח לאוכל מחמם ומנחם. חברי נבחרת שופרסל green הכינו השבוע את המנות החורפיות האהובות עליהם ואנחנו ריכזנו לכם אותן כאן ללקט חורפי מעורר תאבון, שיסדר גם לכם סופ"ש חמים.
צילום:
ירדן הראל
מרק עגבניות של ירדן הראל
לכבוד החורף ירדן הראל הכינה מנה צבעונית ועשירה בטעמים, שאפשר לאכול עוד ועוד ממנה גם בלי להרגיש כבדים.
בטיול באינדונזיה שיינא אכלה רק צמחוני, מטעמי כשרות, לכבוד החורף היא חזרה לזכרונות ובחרה להכין תבשיל קארי,טופו ובטטה שמזכיר לה אווירת חופש וחום, לצד קינואה.
מזג אוויר חורפי דורש מאכלים מנחמים ומפנקים, שעוטפים גם מבפנים, עבור תומר המנה המנחמת המושלמת היא פשטידת פסטה, שקיבלה הפעם גם רוטב רוזה לשדרוג. המלצת הגשה: ישר מהתבנית.
אם נדמה לכם שכל שתבשילי חורף דורשים הרבה עבודה ומכילים הרבה מרכיבים, רחלי מוכיחה שבשביל מנה חורפית מנחמת מושלמת צריך רק שלושה מרכיבים- עגבניות, בצל ושעועית צהובה.