mako
פרסומת

רכיב אחד שלושה מתכונים מנצחים: מבשלים עם טחינה

עומר מילר, שיינא גרשוביץ וריטה גולדשטיין נפגשו ליום בישולים משותף, עם משימה – להכין שלוש מנות שונות שהבסיס שלהן הוא חומר גלם זהה: טחינה. כל אחד לקח את זה לכיוון שלו, והתוצאה? שלושה מתכונים שחייבים לנסות

מערכת mako green
מערכת mako green
mako greenבחסות שופרסל green
פורסם:
סינייה של עומר מילר
צילום: עומר מילר, none
הקישור הועתק

סינייה קציצות בשר

שף עומר מילר בחר להכין מתכון למנה עיקרית שהוא אוהב במיוחד, ואם תשאלו אותנו זו מנה שהיא ארוחה שלמה ועשירה – סיר של כדורי בשר וירקות צבעוניים שנאפים יחד בתנור עם שכבה נדיבה של טחינה שמכסה את הכל. טעים.

סלט אסייתי ברוטב טחינה וסויה
צילום: ריטה גולדשטיין, none

סלט אסייתי

גם המתכון של ריטה יכול לעבוד כארוחה קלילה בפני עצמה, והוא אפילו טבעוני ונטול גלוטן. סלט אסייתי קליל שיש בו הכל – אטריות אורז, אצות, טופו פריך, ומלא ירוקים והכל ברוטב טחינה סויה שמשדרג את הטעמים.

טופי טחינה של שיינא
צילום: שיינא גרשוביץ, none

טופי טחינה

הבלוגרית שיינא גרשוביץ היא אלופה במתכונים ממינימום רכיבים וגם הפעם הצליחה להפתיע, עם מתכון לקינוח מתוק וקליל. גם הוא טבעוני ונטול גלוטן וכדי להכין אותו תצטרכו שני רכיבים בלבד - מייפל וטחינה כמובן.