mako
פרסומת

מקושקשת טבעונית

לארוחת בוקר מפנקת, או לארוחת ערב מהירה – מקושקשת טופו היא פתרון מעולה. מתכון פשוט, טעים ומשביע שכל טבעוני חייב להכיר

נטע ליבנה
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
מקושקשת טופו
צילום: דניאל שכטר
הקישור הועתק

 

  • 1 חבילת טופו מתובל בכורכום green
  • 1 כף שמן זית green
  • ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף שמרי בירה
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית אבקת שום
  • ⅛ כפית פלפל שחור גרוס

  1. מוציאים את הטופו מהאריזה ומסננים מנוזלים
  2. בעזרת מזלג מועכים את גוש הטופו לפירורים
  3. מחממים שמן במחבת בינונית, מוסיפים את הטופו, הפטרוזיליה והתבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד
    להזהבה