mako
פרסומת

ממרח קישואים וקשיו

מחפשים לגוון את הכריך? קבלו מתכון לממרח טבעוני, מהיר ופשוט להכנה וטעים טעים שדורש רק 4 רכיבים

מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
ממרח קישואים וקשיו
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 1 בצל - גדול וקצוץ

  • 6 קישואים - חתוכים לקוביות

  • 5 כפות שמן זית אורגני green

  • 1 כוס אגוזי קשיו קלופים

  • 1/2 כף מלח שולחן 

  • 1/2 כף פלפל שחור גרוס

  1. במחבת מניחים את שמן הזית עם הבצל הקצוץ וקוביות הקישואים ומטגנים
  2. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד להשחמה
  3. במעבד מזון מניחים את אגוזי הקשיו וטוחנים טחינה בינונית
  4. מוסיפים למעבד המזון את תכולת המחבת וטוחנים עד לקבלת ממרח אחיד
  5. מעבירים את הממרח לצנצנת מאחסנים במקרר עד להגשה