גבינה לבנה ועגבנייה היה הכריך השגרתי שלי לבית הספר עד שבתיכון השתדרגתי לכריכים מושקעים טיפה יותר, ועדיין לא כמו זה שהכנתי פה שהוא כריך למבוגרים או לילדים סופר רציניים :) עם נתחי כרוב בתנור בסויה ושמן שומשום. קל במיוחד וזריז ואפשר להכין בתחילת השבוע ולפנק את קופסת האוכל בכריך שווה כמה ימים קדימה. 

  • 1/2 כרוב לבן
  • 2 כפות שמן זית green
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2-3 כפות רוטב לסלט קיסר שופרסל
  • לחמניות עגולות
  • 2-3 עלי חסה

  1.  פורסים כרוב לבן לנתחים לא יותר מדי עבים כך שיוכלו להיכנס בנוחות לכריך
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות
  3. מושחים היטב את נתחי הכרוב בתערובת של שמן שומשום וסויה
  4.  מכסים את תבנית הכרובים בנייר אלומיניום כך שלא יברח אוויר מהצדדים
  5. מכניסים לצלייה באמצע התנור לכ-30 דקות
  6. מורידים את נייר הכסף ומעבירים לצלייה בחלק העליון של התנור עד להזהבה יפה, כ-20 דקות
  7. ממתינים שהכרוב יצטנן מעט ועל לחמנייה מורחים רוטב קיסר ואפשר גם חרדל ומיונז. מוסיפים חסה פריכה, נתחי כרוב וזה הכל

View this post on Instagram

A post shared by Rita Goldstein (@goldrita)